Een lach als een bekende Nederlander

Wanneer ik om me heen keek naar alle bekende Nederlanders op televisie, kwam ik tot de conclusie dat ze allemaal dezelfde witte tanden hadden. Ik heb zelf van nature niet het mooiste gebit en ik overwoog om daar iets aan te doen. Ik dacht bij mezelf: wat goed genoeg is voor die bekende mensen is ook goed genoeg voor mij. Blijkbaar zijn veel bekende mensen een klant van Richard Kleinsman. Daarom besloot ik een bezoek aan de kliniek van Kleinsman.de te brengen. Vanaf het moment dat ik belde voor een afspraak had ik er een goed gevoel bij. Ik werd netjes te woord gestaan en er werd al snel een afspraak ingepland. Mijn doel was om een rechte en witte glimlach te hebben, maar ik wist niet precies hoe dat gerealiseerd kon worden. Tijdens de eerste intake heb ik samen met de tandarts overlegd wat het plan van aanpak ging worden.

Richard Kleinsman besprak alle mogelijkheden met me zodat ik precies wist waar ik uit kon kiezen. Zelf kwam de tandarts met een suggestie die in zijn ogen het mooiste zou werken voor mijn gebit. Ik besloot hem daarin te vertrouwen en dat is helemaal terecht geweest. Nu heb ik de witte glimlach waar ik al lang over droomde. Ik ben tijdens de hele behandeling goed verzorgd en ik kon altijd vragen stellen wanneer ik daar behoefte aan had. De tandarts heeft ontzettend goed werk geleverd waar ik heel blij mee ben.