25 jaar Kleinsman

Het Kleinsman Dental Center, het geesteskind van de broers Bertho en Richard Kleinsman, blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. Een feit dat ook op de website van de onderneming, Kleinsman.de, reden geeft tot viering. Met een dergelijke ervaring spreekt het voor zich dat het Kleinsman Dental Center wel weet waar ze mee bezig zijn. De groep is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en vandaag de dag vast en zeker één van de grootste spelers op de lokale markt.

Een handige website

De website van het Dental Center is professioneel opgemaakt en geeft een aangename indruk. Omdat de groep ook in Nederland actief is kan je overigens ervoor kiezen ook in het Nederlands de website te lezen. Een groot pluspunt voor een overigens zeer overzichtelijke site. Je leert heel wat bij over de kunst die het is om een tandarts te zijn en leert ook heel het team kennen met een druk van een knop. Via de website kan je bovendien ook afspraken boeken en een eerste gesprek aanvragen. Daarnaast zie je een kleine greep uit een groot gamma bekende klanten van het Dental Center en een overzicht van de mogelijkheden.

Een natuurlijk resultaat

Uiteindelijk een afspraak geboekt bij één van de tandartsen? Dan volgt jouw proces eigenlijk altijd hetzelfde stramien. Er wordt een intake gesprek georganiseerd waar jij het probleem uitlegt en aangeeft wat jouw wensen zijn. De tandarts in kwestie geeft enkele suggesties met één belangrijk feit in het achterhoofd: ze gaan voor een natuurlijk resultaat. Geen witte tanden die lijken te fluoriceren maar een mooi, natuurlijk resultaat.